Met Amerging maakt u in vier stappen een effectieve bedrijfsfilm die resultaten levert

Bent u op zoek naar een goede bedrijfsfilm, maar weet u niet precies hoe u deze het beste kunt laten maken? Ontdek dan het gemak en de hoge kwaliteit van Amerging. U werkt van idee naar concreet eindresultaat in vier simpele stappen. Lees hier verder en ontdek alles wat u nodig heeft om samen met Amerging de juiste bedrijfsfilm te kunnen maken.

Video-Creation-and-Editing

Stap 1. Begin met de ideen

De allereerste stap in het proces is het globaal uitwerken van de ideen. Voor veel mensen is deze stap niet gemakkelijk. U heeft wellicht heel veel ideen of juist te weinig. Welke moet u nu uitkiezen en hoe moet u ze opschrijven?

Amerging ondersteunt hierbij. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we samen met u concreet nadenken over de inhoud en de uitwerking van de bedrijfsfilm. Door zo specifiek mogelijk een checklist te maken en op te schrijven waar de film aan moet voldoen, kunnen we een sterke basis bouwen om mee verder te werken.

Beantwoordt de drie belangrijkste kernvragen

Wanneer de beste ideen op papier zijn gezet, is het zaak om samen met Amerging op de drie belangrijkste kernvragen in te gaan. Dit onmisbare deel van de voorbereiding helpt om vast te leggen wat het doel van de bedrijfsfilm is en wat u over wilt brengen. Hierdoor kunt u tegelijkertijd na het publiceren checken of de film doet wat het moet doen. De drie vragen zijn:

  1. Wat wil ik met de bedrijfsfilm bereiken? (Het doel)
  2. Wie wil ik ermee aanspreken? (De doelgroep)
  3. Wat wil ik overbrengen? (De boodschap)

Een samenwerking met Amerging zorgt ervoor dat u het potentieel van de bedrijfsfilm kunt bereiken dat u voor ogen heeft.

Bedrijfsfilm

bedrijfsfilms-dos-donts

Stap 3. Zet de creatieve strategie uit

De volgende stap is het uitzetten van de creatieve strategie. Dit betekent dat u uitwerkt op welke manier u het verhaal gaat vertellen. Dit kan op ontzettend veel verschillende manieren en het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. U wilt immers niet de plank misslaan en een film maken die niet bij uw doelgroep past. Met Amerging weet u zeker dat de bedrijfsfilm op de beste manier wordt gemaakt zodat u de doelgroep daadwerkelijk bereikt. Samen gaat u denken vanuit de klant om zo een aansluitend verhaal te kunnen maken die echt effect heeft.

Stap 4. Het script

En nu is het tijd voor het script. Hier staat alles in wat er nodig is voor het maken van de bedrijfsfilm. Omdat deze complete uitwerking een behoorlijke klus is die veel tijd kan vragen, neemt Amerging u dit graag uit handen. Bij iedere scne moet namelijk worden uitgelegd wat de bedrijfsfilm vertelt en hoe dit moet worden gedaan. De beelden worden visueel geschreven, zodat het meteen duidelijk is vanuit welke hoeken moet worden gefilmd. Met Amerging heeft u de ideale partner in handen om uw bedrijfsfilm er professioneel uit te laten zien. Een film die echt effect heeft, daar gaan we voor.

Script-writing