Menselijk kapitaal is voor de meeste organisaties een grote kostenpost. Maar uw bedrijf valt of staat met uw personeel. Het is dus van belang om alleen professionals binnen uw organisatie te werk te stellen. Dit zorgt immers voor een goede bedrijfsvoering en heeft impact op uw bedrijfsresultaten.

Amerging is zich hiervan bewust en biedt alleen de beste recruitmentoplossingen voor uw organisatie. Het gehele proces van werving, voorselectie en aanstelling van de meest geschikte kandidaat wordt voor u uit handen genomen. Incidenteel of op projectbasis, voor zowel tijdelijke functies als vaste banen.

Werkwijze
Voor Amerging is het van belang om helder te krijgen wat uw visie is en waar u precies naar op zoek bent. Er wordt vastgesteld aan welke eisen uw ideale kandidaat moet voldoen. Ook vragen we u naar de bedrijfscultuur en structuur. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een bedrijfsprofiel op voor uw organisatie. Als er een volledig beeld is gecreerd van uw organisatie, is Amerging in staat om nog betere kandidaten aan u voor te stellen.

Kandidaten
Het kandidatenbestand van Amerging bestaat uit commercile toptalenten. Amerging let op de eerste plaats op de kwaliteiten van de kandidaat. Deze moeten naadloos aansluiten op het functieprofiel. Daarnaast is het ook belangrijk dat een kandidaat past binnen de bedrijfscultuur van uw organisatie. Alleen als aan deze twee voorwaarden wordt voldaan, kan een vruchtbare samenwerking worden gerealiseerd.

Onbezorgd
Goed personeel kost geld. Maar werkgevers hebben ook nog te maken met enkele risicos. Een medewerker kan bijvoorbeeld ziek worden. Meestal moet het loon dan gewoon worden doorbetaald, terwijl wellicht ook kosten worden gemaakt voor vervanging. Als u een medewerker inhuurt via Amerging, bent u wettelijk gezien niet de werkgever. Amerging draagt alle werkgeversrisicos, niet u.

Meer informatie
Wilt u uw werving en voorselectieprocedure aan ons uitbesteden? Neem gerust contact op met Amerging, uw dienstverlener op het gebied van werving & detachering.