Hoe kunnen klanten uw website beter vinden?

Elke ondernemer is er tegenwoordig wel van doordrongen dat een onderneming ook op internet aanwezig moet zijn en dat dus een professionele website een ‘must’ is. Maar enkel een goede website is al lang niet meer voldoende. Het internet omvat biljoenen pagina’s. Hoe kunnen klanten of potentiële klanten nu juist op de pagina van úw onderneming terechtkomen? Om de vindbaarheid en online omzet te vergroten, krijgt u te maken met facetten als zoekmachine-optimalisatie, adverteren in zoekmachines, social media strategie, E-mail marketing, conversie optimalisatie en nog veel meer.

online marketing

Heeft uw onderneming alle online mogelijkheden benut?

Natuurlijk bent u op de hoogte van de mogelijkheden die het internet voor uw onderneming biedt, maar benut u ook werkelijk al die mogelijkheden? Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de SEO van uw website?

Is uw onderneming aanwezig in de social media en is dit rendabel? Is uw website responsive? Is SEA interessant voor uw onderneming? U ziet: vele aspecten spelen een rol en een goede afstemming tussen alle variabelen maken het mogelijk een maximaal conversierendement uit de online business te halen.

U effectiviteit wordt sterk vergroot, doordat u met strategische partners co-branding relaties aangaat. Gerichte co-branding biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de marketingcapaciteit van andere bedrijven en elkaar wederzijds te versterken.

Verhoog het aantal bezoeken aan uw internetpagina

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization SEO) is uitermate belangrijk om dit te kunnen bereiken. SEO streeft ernaar, dat uw internetpagina bij de eerste (meest relevante) resultaten wordt getoond na een zoekopdracht. Dit zorgt voor meer verkeer naar uw website, met logischer wijze meer kans op verkopen. Voor de SEO zijn onder andere zaken als de content en titel van uw pagina, evenals meta keywords en meta description in de code van de pagina erg belangrijk.

Ook het adverteren in de zoekmachines is een optie die het overwegen waard is. Zoekmachines worden zeer veel geraadpleegd en een advertentie in een zoekmachine kan uw onderneming veel online exposure opleveren, met als resultaat een toename van het verkeer naar uw website.

meer bezoekers op je website

Online marketing

Responsive website

Een ‘must’ voor de onderneming

De ontwikkelingen van de techniek maken dat het gebruik van het internet verandert. We zijn met zijn allen mobieler geworden en ook úw klanten willen op elk moment op elke plaats, als het hen uitkomt, kunnen beschikken over uw website. Werd voorheen een webpagina vooral op desktop computers bekeken, tegenwoordig gebeurt dat steeds vaker op kleinere schermen als bijvoorbeeld de tablet of smartphone. Kan de webpagina van uw onderneming op alle verschillende platforms worden bekeken?

Een bedrijfsvideo of productvideo

Zei men vroeger: ”een foto zegt meer dan duizend woorden”, dan kan men heden ten dage zeggen: “een video zegt meer dan duizend woorden”. Er is zeer een sterke groei van het aandeel van video´s in het internetverkeer. Door het tonen van een professionele product- of bedrijfsvideo, kunt u een goede eerste indruk maken bij potentiële klanten. Ook voor het presenteren van nieuwe producten is de video een uitstekend medium. Geïnteresseerd in een professionele internetpresentatie van uw bedrijf?