Zo kunt u meer online verkoop genereren!

Online marketing strategie en online marketing plan

Het lijkt een open deur, maar ook voor online marketing is een specifieke online marketing strategie voor de lange termijn en een plan voor de invulling op korte termijn onontbeerlijk. Online marketing omvat alle zaken welke te maken hebben met het verkopen via internet. Een geïntegreerde aanpak, technisch en creatief, van alle facetten: van direct e-mail marketing tot het aanbieden op de website van de meest geschikte betaalmogelijkheden.

Wilt u uw bestaande strategie en aanpak eens ‘tegen het licht laten houden’ door iemand van buiten de organisatie? Onze ervaren specialisten zullen uw organisatie graag van dienst zijn met onze ‘Online marketing ondersteuning’.

Marketing strategy

Social media marketing

Social media, het toverwoord van deze tijd. Jong en oud zijn te vinden op Twitter en Facebook, maar houdt dit in dat een onderneming ook in de social media vertegenwoordigd moet zijn? Een en ander hangt natuurlijk af van het product of dienst en wie uw klanten zijn. Een ding is zeker: als de onderneming in actief de social media vertegenwoordigd wilt zijn, dan moet men rekening houden dat er in het onderhouden van de social media contacten veel tijd gaat zitten.

Onze specialisten kunnen een maatadvies geven betreffende de ‘inns’ en ‘outs’ van social media voor uw onderneming. Hoe te beginnen, onderhouden en wat zijn de eventuele voordelen.

Zoekmachine marketing

Dit is er vooral op gericht het aantal bezoeken aan uw website te verhogen. Zoekmachine optimalisatie maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Onze specialisten nemen uw website onder de loep en kijken of de inhoud en bijvoorbeeld sleutelwoorden en omschrijvingen in de HTML-code van de site de beste resultaten geven. Zo zijn er nog meer parameters welke, wanneer juist afgestemd, zorgen voor een betere positie in de zoekmachines.

Ook kunt u laten onderzoeken of adverteren in de zoekmachines (SEA) voor uw onderneming is aan te bevelen of niet. Neem contact op voor een advies op maat.

Online omzet (en winst) verhogen

Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel: conversie is waar het om gaat. SEO en SEA zijn zeker belangrijk, maar hoe zorgt u dat bezoekers uw pagina niet binnen enkele seconden weer verlaten? Een gemiddelde bezoeker verlaat binnen enkele seconden een pagina, indien men niet direct iets ziet wat de aandacht trekt. Internetpagina’s worden niet gelezen, maar met de ogen gescanned.

Zit uw internetpagina vanuit psychologisch oogpunt goed in elkaar? Staan de buttons op de juiste plek, zijn de juiste kleuren gebruikt en gebruikt u de juiste ‘call to actions’? Laat uw site eens scannen door onze specialisten.

Online omzet verhogen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als ondernemer wilt u zich vanzelfsprekend vooral bezighouden met het ondernemen: productvernieuwing, nieuwe afzetmarkten, onderhouden van relaties en nog duizend anderen zaken. Gelukkig kunt u voor uw online marketing ondersteuning een beroep doen op de specialisten van Amering Business Development. De online omzetten in Nederland groeien jaarlijks met percentages die ver boven de groeicijfers van de ‘normale’ economie liggen. Wij zorgen dat ook u hiervan profiteert!

U verliest er niets bij, neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij specifiek voor uw onderneming kunnen betekenen.

Bekijk het Marketing Support pakket

En ontdek hoe u uw bedrijf kan laten groeien!

Samen met een expert van Amerging gaan we kijken naar kansen voor uw website.