Amsterdam RAI

Amsterdam RAI, opgericht in 1894, faciliteert jaarlijks meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Als organiserende partij verbindt Amsterdam RAI Exhibitions met nationale en internationale consumenten- en vakbeurzen context, content en communities.

Horeca vakbeurs
Voor de grootste horeca vakbeurs, de Horecava heeft Amerging namens een opdrachtgever de Amsterdam RAI ondersteunt bij het adviseren van ruim 300 relaties over de inzet van media oplossingen op en rond de beursvloer. De horecava telt ruim 50.000 bezoekers per editie met meer dan 450 standhouders.

Tijdelijke verhoging sales capaciteit media solutions team
Gezien het aantal deelnemende standhouders had het team Media Solutions van de Amsterdam RAI tijdelijke ondersteuning nodig om te zorgen dat alle deelnemers bereikt werden met de media propositie.
Geinteresseerden standhouders konden op deze wijze ook beter geadviseerd worden over welke stappen ze konden nemen.

Horecava

Marketing services concept & realisatie
Naast de inzet van de online marketing tools: website, e-mail marketing, is ook geadviseerd op de inzet van RAI TV, het Horecava Magazine. Voor het versterken van de product experience zijn op verschillende plekken binnen de beursvloer ruimte ter beschikking gesteld voor sampling, afhankelijk van het aanbod heeft Amerging deelnemende relaties aan de Horecava geadviseerd over de inzet van de verschillende kanalen.

Direct voor de afdeling Media Solutions is tijdelijke sales capaciteit ter beschikking gesteld om te zorgen dat het volledige bestand van standhouders pro-actief benaderd werd voor een advies gericht op hun beursdoelstelling.

Meer informatie over sales ondersteuning van uw beurs of congres? contact ons op via telefoonnr. 020-450 1234 of via e-mail op info@amerging.nl

PROJECT DETAILS

Ondersteuning: Sales & Marketing Support

Klant : Amsterdam RAI

Datum :September 2015

Heineken