ecomobiel2013_overzichtsfoto

Ecomobiel & Ecologistiek

In de afgelopen jaren is Ecomobiel uitgegroeid tot het grootste platform voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsoplossingen in de Benelux. In 2013 is er naast Ecomobiel een nieuwe vakbeurs gelanceerd: Ecologistiek, het platform voor duurzame innovatie in transport en logistiek.

Voor de beurs Ecomobiel & Ecologistiek heeft Amerging sales support uitgevoerd gericht op het benaderen van relevante markt partijen voor deelname.

ecomobiel beurs

Operationele Sales Activiteiten voor Ecomobiel:

 1. Inventarisatie potentiele leads voor deelname
  Op basis van soortgelijke beurzen is gekeken naar de marktpartijen die pasten binnen het concept en de doelgroep van Ecomobiel en Ecologistiek.
 2. Relatie beheer (new business)
  Op basis van de inventarisatie van de leads uit fase 1, zijn potentiele deelnemers benaderd met de propositie voor deelname aan Ecomobiel.
 3. Verzending propositie & opvolging Accounts
  Genteresseerde prospects ontvingen direct naar aanleiding van het contact de propositie die aansloot op de behoefte van de potentile deelnemer.
 4. Opvolging & Accountmanagement
  Amerging heeft binnen het MKB sales support pakket tevens de uitgebrachte proposities opgevolgd om de omzet doelstelling voor de opdrachtgever te realiseren.

Voor meer informatie over Ecomobiel kunt u kijken op www.ecomobiel.nl of neemt u contact op met Lindomar Minguel – Amerging Business Solutions op 06-46217783.

PROJECT DETAILS

Ondersteuning: Sales Support

Klant :Ecomobiel & Ecologistiek

Datum :december 2015

Heineken
Davanti Warehousing