heineken beurs

Heineken

Heineken International is een Nederlandse brouwerij, opgericht in 1864 door Gerard Adriaan Heineken in Amsterdam. Sinds 2007 bezit Heineken meer dan 125 brouwerijen in meer dan 70 landen en telt ongeveer 66.000 medewerkers.

Genereren van extra bezoekers naar Heineken beursstand

MvO wordt een steeds belangrijker aspect in de bedrijfsvoering van organisaties. Het biedt tevens de kans om je te onderscheiden. Ook voor Heineken wordt het steeds belangrijker om niet alleen actie gericht te communiceren maar ook de wijze waarop de producten worden vervaardigd onder de aandacht te brengen.

Tijdens een grote horecabeurs was er een deel doelstelling om veel bezoek te genereren naar de stand van Heineken. Het concept en aanbieding op de stand zelf moest echter een verrassing blijven voor de bezoekers van Heineken. De beurs telt jaarlijks 50.000 bezoekers met een Horeca achtergrond.

Marketing Support: media advies
Amerging heeft vanuit de tak marketing services Heineken ondersteund bij de succesvolle inzet van on-site marketing uitingen. Amerging heeft in overleg met de trade marketeer van Heineken gekozen om het RAI TV circuit dat beschikbaar is binnen het RAI complex in te zetten voor het activeren van potentiele bezoekers. Hierdoor was er een maximaal bereik onder de aanwezige beursbezoekers die op basis van informatie over de locatie en starttijden zich een weg wisten te vinden naar de stand van Heineken.

Resultaat: Verhoging van bezoekersaantallen
Op basis van een meeting van het aantal bezoekers aan de stand, was er voor Heineken een groei van van het aantal bezoekers op de stand. Op basis van deze resultaten is er gekozen om het concept voortaan uit te breiden met een mobile app om bezoekers direct digitaal te kunnen begeleiden naar de stand. De mobile app maakt het ook beter meetbaar om vast te stellen wie er exact naar de stand zijn gekomen en hoe zij de stand experience hebben ervaren.

Meer informatie over marketing support ondersteuning als onderdeel van uw beurs of congres deelname? Neemt u contact met ons op via telefoonnr. 020 – 450 1234 of via e-mail op info@amerging.nl

PROJECT DETAILS

Ondersteuning: Sales Support

Klant : Heineken

Datum :december 2015

Amsterdam RAI
Ecomobiel & Ecologistiek