penske-truck-leasing-sleeper-tractor-city-photo

Penske Logistics

Penske is gespecialiseerd in de uitvoering van 4 PL transport en warehouse oplossingen voor marktpartijen in onder meer de maakindustrie en handel. Vanuit het eigen warehouse van 45.000m2 in Roosendaal, strategisch gelegen tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen is Penske tevens in staat om de volledige logistieke keten voor bedrijven uit te voeren. Als onderdeel van een wereldwijd concern kunnen klanten van Penske ook op andere continenten worden ondersteund met hun services.

Uitdaging
Om de klantenkring in de Nederlandse markt verder uit te bouwen voert Amerging het Sales Support pakket corporate uit voor Penske.

Werkwijze Sales Support Corporate:
Op basis van specifieke selectiecriteria is de doelgroep nader in kaart gebracht en benaderd voor een introductie met Penske om de mogelijkheden van een inhoudelijk match te bepalen.

Operationele Sales Activiteiten Penske:

 1. Inventarisatie leads Penske Logistics
  Op basis van criteria van Penske Logistics wordt het profiel van de organisatie en het besluitvormingsproces ten aanzien van de Penske Logistics oplossingen in kaart gebracht. Dit profiel wordt ge-matched met onze database en de bedrijven en personen die aan het profiel voldoen worden gescreend (vastlegging contactgegevens, namen decisionmakers).
 2. Relatiebeheer (new business)
  Op basis van een door Amerging met Penske Logistics systems afgestemd script worden prospects gebeld. Onze stijl onderscheid zich door het aangaan van een zakelijk inhoudelijk gesprek met gesprekspartners.
 3. Info-Mailings verstuurd
  Geïnteresseerde prospects ontvangen direct naar aanleiding van een telefonisch onderhoud een samenvatting van het gesprek en (algemene) productinformatie over de Penske Logistics propositie.
 4. Inplannen afspraken prospects/ Lead generatie
  Op de door Penske Logistics beschikbaar gestelde dagen worden de afspraken ingepland met prospects door onze accountmanagers. Amerging gegarandeerd binnen het Corporate sales support pakket een minimaal aantal ingeplande afspraken.

Voor meer informatie over Penske Logistics kijk op www.penske.com of neemt u contact op met Lindomar Minguel – Amerging Business Solutions op 06-46217783.

PROJECT DETAILS

Ondersteuning:  Sales Support

Klant  :  Penske Logistics

DATUM  :  September 2015

Davanti Warehousing