Zo kunt u meer omzet genereren voor uw bedrijf!

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf optimaal gebruik maakt van de juiste marketing en verkoop technieken,
opdat uw omzet op een gezonde, efficiënte en duurzame manier groeit?

Van Lead tot offerte

Verkoop ondersteuning

U wilt meer omzet genereren voor uw bedrijf, maar merkt dat deze stap niet makkelijk genomen kan worden. Er zijn namelijk meerdere facetten waar rekening gehouden mee moet worden. Daarom biedt Amerging ondersteuning op het gebied van verkoop en marketing. Wij hebben veel kennis op het gebied van business development, en zetten deze expertise in om samen met u de gewenste groei te bewerkstelligen.

Zo bieden wij ondersteuning bij Verkoop en After-Sales, Online Marketing, E-Commerce, Co-Branding, Training & Coaching en Recruitement. Met onze ondersteuning bent u er zeker van dat alle kansen voor uw bedrijf optimaal benut worden. Er kan meer verkocht worden, alle Leads worden optimaal benut, uw Hitrate wordt verhoogd door zowel nieuwe klanten te genereren als bestaande klanten te behouden, en ook een optimalisering van uw Online Marketing zorgt ervoor dat uw omzet groeit.

Uw verkoop kansen optimaal benutten

Het zijn uitdagende economische tijden voor uw bedrijf. Steeds vaker komt er meer druk te staan op het laten stijgen van uw omzet. Uw doel is winstgevend ondernemen, maar niet altijd is dit even makkelijk. Om de omzet te laten stijgen moeten er bijvoorbeeld meer klanten geworven worden. Toch is het vaak zo dat zelfs met meer klanten de omzet niet direct verhoogd wordt, omdat bijvoorbeeld uw personeelskosten en de kosten van uw inzetbare middelen evenredig stijgen.Daarom is het belangrijk dat u voor uw bedrijf de juiste verkoopstrategie vindt.

winst groei

Business Strategy

De juiste verkoop strategie

Speelt uw organisatie bijvoorbeeld flexibel in op de veranderingen van uw markt, zonder dat dit de druk enorm verhoogd op uw mensen en uw middelen? Gebruikt u uw marketing-en-sales middelen optimaal, of laat u wellicht kansen liggen? Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw bedrijfsstrategie zowel kosten als tijdbesparende elementen bevat, en een visie heeft die niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn groei genereert. Vaak lijken snelle investeringen de juiste stap te zijn, maar helaas ontbreekt het nog al eens aan inzicht hoe de gewenste veranderingen hiermee teweeg gebracht kunnen worden.

Van productontwikkeling tot het genereren van omzet is een lange weg te gaan, en meestal worden er op dit lange traject kansen tot optimalisering over het hoofd gezien. Amerging biedt daarom uitkomst; met onze ondersteuning bent u er zeker van dat alle kansen voor uw bedrijf optimaal benut worden en dat er op een efficiënte en duurzame manier gewerkt wordt aan het laten stijgen van uw omzet.

Het optimaliseren van bestaande structuren

Voor iedere onderneming is het klantenbestand goud waard. Waarschijnlijk maakt u veelvuldig gebruik van uw bestaand klantenbestand. Maar bent u er zeker van dat dit gebruik optimaal is? Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw sales pijplijn continu wordt aangevuld met nieuwe opdrachten. Leads creëren namelijk potentiële opdrachten, en dit leidt weer tot het stijgen van uw omzet. Alleen vanuit een optimaal gebruik van uw sales pijplijn verhoogt u uw hitrate; de kans op een succesvolle verkoop. Hoeveel tijd besteden bijvoorbeeld uw professionals aan pre-sales en after-sales? En staat dit in verhouding met de omzet die erdoor gegenereerd wordt? Zowel het vinden van nieuwe strategieën, als het optimaliseren van bestaande structuren is daarom van uiterst belang.

Door de inhuur van Amerging hebben we ondanks de onderbezetting ons target binnen de tak media solutions kunnen overstijgen met 20%
Nynke de Ruiter
Amsterdam RAI