Trainingen Sales & Online Marketing voor Professionals

Maandelijks geeft Amerging trainingen voor MKB en Start-Ups over Sales en accountmanagement en Online Marketing. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zowel wat betreft het bewerken van potentile groei markten als het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Trainingen geschikt voor zowel ervaren ondernemers (Masterclass) als startende accountmanagers (Basis Trainingen).

Kies onderstaand de training die uw wilt volgen en de datum en locatie die u schikt:

Search Engine Optimalisatie Marketing Trainingen

Maximaliseer de traffic naar je website

In onze Search Engine Marketing (SEM) trainingen leer je hoe je zelf je website traffic en transacties kunt maximaliseren. Amerging biedt trainingen in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) voor beginners en gevorderden tegen een scherpe prijs. Daarbij worden onze trainingen op masterclass niveau gegeven door toonaangevende auteurs.

Basistraining
De basistrainingen SEO en SEA gaan van start met een introductie van de basisbegrippen waarna het geleerde direct in de praktijk wordt toegepast. De trainingen zijn voor een gereduceerd tarief met elkaar te combineren en vormen samen een sterke basis in de zoekmachinemarketing. Kijk in het menu hieronder wat je korting zal zijn.

Masterclass
Onze masterclasses SEO en SEA zijn bedoeld voor professionals met enige jaren hands-on ervaring in het betreffende gebied. Onze trainers zijn toonaangevende professionals op SEO en SEA gebied die je kennis naar het hoogste en meest actuele niveau zullen brengen. Ook de masterclasses SEO en SEA zijn voor een gereduceerd tarief met elkaar te combineren.